JUL 2020

❤︎ BYTTE-SERVICE WEBSHOP
Du kan bytte gaver købt på webshoppen fra 11. november 2020 frem til 5. januar 2021 - det gælder ALLE varer, også selvom det er tilbudsvarer eller varer købt på kampagner.

❤︎ BYTTE-SERVICE FYSISK BUTIK KINDHESTEGADE
Vores fysiske butik er underlagt nedlukningen af Danmark og er derfor lukket. Vi har forhåbninger om, at vi igen må slå dørene op for jer, den 1. marts kl. 10:00. BYTTE-SERVICE over telefonen
- og afhent/aflever i vores pakkeshop!
Du kan ombytte din julegave mandag til fredag mellem 9-12. Det gælder julegaver, som er købt i vores fysiske butik. Katrine er klar på telefonen, til at hjælpe dig med størrelse med mere.

Der er følgende muligheder:
1./ Ombytte til anden størrelse eller vare. Vi pakker din nye vare i pose, som står klar til dig i vores pakkeshop (Kindhestegade 2). Du skal medbringe den vare (med byttemærke) du skal ombytte. Eventuel difference ordnes med tilgodebevis og Mobilepay.

2./ Ønsker du penge retur for julegaver købt i den fysiske butik, skal du komme op i butikken, når den åbner igen. I den forbindelse forlænger vores byttefrist med en uge, fra den dato Danmark genåbner. Som det ser ud nu er det  mandag den 18. januar kl. 10:00.
 


God dag fra alle hos Engbork ❤︎ 

Søg i vores online shop