SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER

Engbork.dk ejes og drives af Engbork Aps

CVR nr. 36 48 60 23
Engbork
Kindhestegade 1
4700 Næstved
Danmark
Tlf: +45 53 83 47 00 (man-tors 8-16.30, fre 8-15)
Email: kundeservice@engbork.info

Disse vilkår og betingelser gælder for køb af varer på engbork.dk til levering i Danmark, Norge, Sverige, Tysland, Belgien og Tyrkiet.

Henvendelser pr. mail
Ved henvendelse til vores mail kundeservice@engbork.info, kan der forventes en ekspeditionstid på op til 24 timer. 

Bestilling og betaling
engbork.dk er åben 24 timer i døgnet - alle ugens dage og du kan næsten altid foretage et køb på vores webshop. Det kan dog ske, at vi lukker shoppen for vedligeholdelse. Du kan kun foretage onlinekøb, når shoppen er åben og tilgængelig.

For at handle hos engbork.dk skal du være 18 år gammel og har et gyldigt kreditkort, som vi accepterer. Hvis du endnu ikke er 18 år, kan du stadig købe varer, hvis du har fået din værges samtykke eller på anden måde har en juridisk ret til at indgå købet.

Du vælger de varer, du vil købe og lægger dem i "indkøbsvognen". Du kan helt op til tidspunktet for ordren redigere indholdet af indkøbskurven og du kan løbende kontrollere indholdet og prisen på varerne. Eventuelle ekstrabetalinger såsom fragt vil først blive beregnet umiddelbart før du er klar til at betale.

Når du er klar til at bestille, skal du klikke på "CHECKOUT", hvorefter du indtaster dit navn, adresse, e-mail, telefonnummer, betalingsmetode og vælger leveringsmetode. 

På engbork.dk kan du betale med følgende kreditkort:

 • VISA/Dankort
 • VISA
 • VISA Electron
 • MasterCard
 • MasterCard Debit

Vi trækker først pengene, når varerne er afsendt eller kommet videre i systemet for afhentning i butik. Evt. kortgebyr, der er forbundet med dit køb, afholder vi.

ViaBill
Ved køb med ViaBill vil du først modtage dine varer. Herefter skal du betale din
månedsydelse den 20. i hver måned.
Betaler du ikke til tiden, vil der blive pålagt et gebyr på kr. 39,-.
Hvis du fortryder dit køb, ophører aftalen om betaling hos ViaBill.
ViaBill finansierer køb for op til 2.000 kr.
Beløb over 2.000 kr. finansieres i samarbejde med SparXpress.
Læs mere her: www.viabill.com/kredit 

Prisfejl
Hvis en pris er åbenlyst forkert, og du rimeligvis burde havde opdaget dette, er vi ikke forpligtet til at levere det pågældende produkt til den forkerte pris.

I tilfælde af forsinkelser, restordre eller udsolgte varer, bestræber vi os på hurtigst muligt at informere dig herom, og hvad vi kan gøre i sagen

Kvittering for modtagelse af ordre og ordrebekræftelse
Når du bestiller en vare hos os, vil du modtage en ordrebekræftelse pr mail som bekræftelse på, vi har modtaget din ordre. Der er herved indgået en bindende købsaftale med os. Der kommer ikke en ordrebekræftelse i papirform med i pakken. Vi sender udelukkende alle informationer digitalt pr mail.

Leveringsvilkår:
Du vil modtage en mail/sms, når din bestilling/pakke er på vej, der indeholder informationer, så du kan spore din pakke, på dens vej til pakkeshoppen. Vi sender med GLS, som levere til nærmeste pakkeshop, i forhold til den adresse du har opgivet som leveringsadresse.

Hvis du ikke afhenter din bestilling/pakke inden for 14 dage i pakkeshoppen, har vi har retten til at kræve returomkostninger på 79 kr. Dette gælder også hvis du nægter modtagelsen af pakken. Disse omkostninger ved returfragten vil vi således fratrække ved en kreditering af ordren.

Fragtpris (Danmark)
Engbork.dk tilbyder fri fragt i Danmark til ordre over 300 DKK.
Fragt under 300 DKK. koster 34 DKK.

Leveringstiden i Danmark er typisk 1-3 hverdage. Alle vores pakker er forsikret og med track & trace-nummer. Ved afsendelse af din pakke vil du modtage tracking-nummer.

PICK and DRIVE mandag-torsdag kl 8-16.30, fredag 8-15
Hvis du ønsker din pakke hurtigt, kan du med fordel vælge PICK and DRIVE. Det er selv-hent på vores lager på Skallegårdsvej 3, 4700 Næstved. Vi giver dig besked på mail eller telefon, når du kan svinge forbi. Du skal kigge efter en sort boks med guldskrift (PICK and DRIVE), hvor der er et samtaleanlæg. Her oplyser du du ordrenummer og vi kommer ud med din pakke. Vi glæder os til at møde dig. Afhentning på vores lager er naturligvis gratis.

Fragtpriser (udland)
Fragtpris (Sverige)
* Fast fragt pris på alle pakker: 60 DKK.

Fragtpris (Norge)
* Fast fragt pris på alle pakker: 99 DKK.
(FRAGTFRIT for ordre over 15oo DKK.) 

Fragtpris (Tyskland)
* Fast fragt pris på alle pakker: 29 DKK. 

Fragtpris (Tyrkiet)
* Fast fragt pris på alle pakker: 199 DKK. 

Fragtpris (Belgien)
* Fast fragt pris på alle pakker over 1000 kr: 99 DKK.

14 dages fortrydelsesret
Som forbruger har du 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare. Hvis du har bestilt flere forskellige varer i én ordre, men de leveres enkeltvist, løber fristen fra den dag, hvor du modtager den sidste vare.

Består ordren af flere partier eller dele, udløber fortrydelsesfristen 14 dage efter den dag, du modtager det sidste parti, eller den sidste del.

Fristen indebærer, at du har 14 dage fra modtagelsen, til at give os besked om, at du vil fortryde dit køb. Du kan sende en mail til retur@engbork.dk eller benytte standardfortrydelsesformularen herunder og sende til retur@engbork.dk

FORTRYDELSESFORMULAR

Du kan ikke fortryde købet ved at nægte at modtage varen uden samtidig at give os besked.

Fortrydelse af en del af købet eller hele købet
Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt i én ordre.

Bemærk, at du ikke får fragtomkostningerne retur, hvis du fortryder hele købet eller en del af dit køb.

Ombytte en vare
Hvis du ønsker ombytte en vare, fx til en anden farve eller størrelse, bedes du bestille en ny og returnere den anden vare til os via dette link:
https://retur.pakkelabels.dk/engbork

Benyt venligst vores returseddel, da det letter vores sagsbehandling og minimerer behandlingstiden for returneringen. Dine penge bliver refunderet på samme kort, som blev brugt til at betale ordren med (det kan tage 4-5 bankdage)Har du spørgsmål kan du ringe eller skrive til:
Tlf: +45 53 83 47 00
Email: kundeservice@engbork.info

Modtaget forkert vare
Hvis du har modtaget en forkert vare, bedes du kontakte kundeservice pr. mail:
kundeservice@engbork.info. Du SKAL ikke sende varen retur, før vi har lavet en aftale herom. Vi refunderer ikke fragtomkostninger, hvis du sender varen retur til os uden aftale. 

Returnere en vare
Når du har givet os besked om, at du vil fortryde dit køb, har du 14 dage til at sende varen tilbage til os. Vi har 14 dages fortrydelsesret. Hvis du fortryder dit køb, kan du benytte dette link:
https://retur.pakkelabels.dk/engbork

Benyt venligst vores returseddel, da det letter vores sagsbehandling og minimerer behandlingstiden for returneringen. Har du spørgsmål kan du ringe eller skrive til:
Tlf: +45 53 83 47 00
Email: kundeservice@engbork.info

Vi anbefaler du sender din pakke retur via GLS som erhvervspakke direkte til os (vi afhenter ikke i pakkeshops). Du skal sørge for, at varerne er forsvarligt pakket ind. Du har ansvaret for pakken/varerne, indtil vi modtager den. Så behold postkvittering og tracking-nummer. Du skal betale omkostningerne ved tilbagelevering af varerne, når du fortryder.

Der kan i travle perioder være en ekspeditionstid på op til 4 hverdage - du kan altid trace dit pakkenummer via GLS.dk, hvis du er i tvivl om vi har modtaget din returpakke.

Har du fået en refunderings-notifikation omkring, du er berettiget til at få dine penge retur, kan der gå 4-5 bankdage, før du kan se dem på din konto.

Bemærk: Vi modtager ikke pakker sendt COD eller med DAO.

Du kan miste dit købs beløb, helt eller delvist. Det sker, hvis produktet er forringet, fordi:

 • Du har faktisk taget varen i brug
 • Det er blevet beskadiget, mens du var ansvarlig for det
 • Du har håndteret varer på anden måde end var nødvendig for at du kan bestemme egenskaber og kvalitet

Vi anbefaler, at du sender varen retur i den originale emballage.
Hvis den originale emballage mangler, kan det muligvis medføre en værdiforringelse af varen.

Tilbagebetaling af købsbeløbet 
Hvis du fortryder dit køb, får du dine penge tilbage. Hvis varen er værdiforringet, fratrækker vi det beløb, du hæfter for. 

Vi refunderer alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra leveringsomkostninger i de tilfælde, hvor du har valgt en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), senest 14 dage fra den dag, hvor vi har modtaget din besked om, at du vil fortryde aftalen.

Vi tilbagefører pengene med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet, medmindre vi har aftalt andet.

Vi kan tilbageholde betalingen indtil vi har modtaget varen, med mindre du sender os dokumentation for at have returneret den. 

Reklamation - hvis der er noget galt med produktet
Dit køb af omfattet af købeloven, herunder mangel regler. Det betyder, at du som forbruger har 24 måneders reklamationsret, at du enten kan have en defekt vare repareret eller ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Du skal kontakte os pr. mail vedrørende din reklamation. Vi sender enten et nyt produkt eller aftaler, hvordan du ønsker sagen afsluttet. Vi sender derefter en returseddel eller returpose til dig. Hvis du selv sender din pakke med din reklamation retur, står du selv for fragtomkostningen.

Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er forårsaget af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Du skal kontakte os inden "rimelig tid"
Du skal reklamere inden "rimelig tid" efter, at du har opdaget manglen. Vi anbefaler, at du reklamerer så hurtigt som muligt og senest 2 måneder efter, at manglen er opdaget. Du kan klage ved at kontakte os via e-mail til: kundeservice@engbork.info. Afhængigt af den konkrete situation, vil du modtage yderligere instruktioner.

Når du returnerer varen, bedes du samtidigt så detaljeret som muligt oplyse, hvad problemet er. Brug venligst vores returseddel, det letter vores sagsbehandling og minimerer behandlingstiden for klagen.

Ved begrundet klage refunderer vi rimelige fragtomkostninger
Hvis klagen er berettiget, refunderer vi dine rimelige fragtomkostninger til at sende varen tilbage til os. Ellers skal du afholde alle udgifter til transport, herunder vores fragtomkostninger for returnering af varen efter undersøgelsen. Husk at varen altid skal være i god emballage og få en kvittering for afsendelse. Du har ansvaret for pakken / varer op til vores modtagelse. Så behold postkvittering og tracking-nummer. Bemærk Vi modtager ikke pakker sendt COD eller lignende.

Der er i Januar 2016 vedtaget ny lovgivning ift. forbrugerklageloven. I tilfælde af reklamation eller andet vil vi altid hjælpe. I tilfælde at parterne ikke kan blive enig henviser vi til EU kommisionens hjemmeside - Online Dispute Resolution > http://ec.europa.eu/consumers/odr/

Privatliv
For at handle hos engbork.dk skal du oplyse mindst:

 • Navn
 • Adresse
 • E-mail-adresse
 • Telefon / mobil nummer

Ovenstående data er lagret med oplysninger om de emner, du har købt, i 5 år fra udgangen af det regnskabsår, som oplysningerne vedrører, se. Bogføringsloven § 10, hvorefter oplysningerne slettes. Har du oprette et login for at kunne foretage selvbetjening i shoppen, kan dine personlige oplysninger ikke slettes, medmindre du beder os om at gøre det.

Personoplysningerne registreres hos Engbork Aps.

Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne, og må ikke bruge dem til egne formål.

Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Den dataansvarlige på www.engbork.dk er Birgitte Bremholm Persson.

Oplysninger bliver ikke videregivet eller solgt til tredjepart, bortset fra i forbindelse med en omstrukturering eller et helt eller delvist salg af virksomheden. Offentliggørelse i en sådan situation ville være i overensstemmelse med den til enhver tid gældende lovgivning om privatlivets fred. Som kunde har du ret til at få adgang til vores registreringsdata om dig og du kan gøre indsigelse mod registrering i henhold til reglerne i denne lov om behandling af personoplysninger og spørgsmål vedrørende denne skal rettes til: birgitte@engbork.info

Cookies
Ved at benytte engbork.dk, accepterer du, at vi kan bruge cookies. En cookie er en lille datafil, som vi lægger på din computer for at holde styr på, hvad der sker under dit besøg og for at kunne genkende din computer. En cookie er ikke et program og indeholder ikke virus. Lov og værneting køb af varer på engbork.dk er underlagt dansk ret og lovgivning. Enhver tvist afgøres ved de danske domstole. 

Tekst og billeder
Billeder, grafik, logoer, tekster, ikoner og video på engbork.dk tilhører engbork.dk eller engbork.dks leverandører og må ikke kopieres. Hvis man ønsker at bruge noget af vores materiale, skal man indhente godkendelse herom via kundeservice@engbork.info

Nyhedsbrev
Ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev under kundeinformation, siger du ja til vi må sende dig nyhedsbrev og andre relevante mails, til den mailadresse du har opgivet. Du kan til hver en tid afmelde nyhedsbrevet.

Kampagner med rabatkoder eller gavekort
Har du modtaget et gavekort, gavekode og anden form for kampagnetilbud, kan du kun benytte det én gang, hvis ikke andet er angivet på den givne kampagne. Det kan ikke bruges til at købe i forvejen nedsatte varer (tilbud/udsalg) eller gavekort.

Kampagner og nedsatte varer
Vi har ikke prisgaranti på vores nedsatte/kampagne-varer.

Klageadgang
Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte kundeservice kundeservice@engbork.info. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til:

Center for Klageløsning
Nævnenes Hus
Toldboden 2
8800 Viborg
www.forbrug.dk

Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her - http://ec.europa.eu/odr

Handelsbetingelserne er senest opdateret d. 03.07.2018

 

Standardfortrydelsesformular
(Denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende (du kan kopiere teksten og sende pr. mail til os))

Til:
engbork.dk
Skallegårdsvej 3
4700 Næstved
retur@engbork.info

Jeg meddeler herved, at jeg ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min købsaftale om følgende varer/tjenesteydelser:
__________________________________________________________________________________

Bestilt den: _______________________________ Modtaget den: _______________________________

Forbrugerens navn: ______________________________________________________________________

Forbrugerens adresse: ___________________________________________________________________

Forbrugerens underskrift: _________________________________________
Dato: _________________
(kun hvis formularens indhold meddeles på papir)

Søg i vores online shop